Nieuwsbrief juli 2016

---

Ago e Filo is gesloten van

1 augustus t.m. 15 augustus 2016

Terwijl ik deze nieuwsbrief maak, kijk ik naar buiten en kom ik tot de conclusie dat ik nog maar weinig van mijn nieuwe creaties gedragen heb. Ondertussen zijn we alweer druk bezig geweest om de nieuwe wintercollectie samen te stellen. Laten we daar nog even niet aan denken, eerst maar van de zomer genieten tot zeker eind september. Wij gaan even van onze rust genieten en zullen op dinsdag 16 augustus weer te vinden zijn in het heerlijke winkeltje in de Peperstraat. Fijne vakantie!

---

Voetenzak voor de baby

Datum: woensdag 14 september 2016

Tijd : 19.00 - 22.30 uur
Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

Workshop voor beginners (deze is vol, laat u op de reserve lijst zetten) 

Datum: woensdag 5, 12, 26 oktober en 2 november 2016

Tijd : 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.