Nieuwsbrief september 2016

---

Vrijdag 9 september "Lappendag" 2016

 

Aankomende vrijdag is het weer zover! LAPPENDAG 2016

 

Tijdens deze dag zal Ingrid Poelman van Armalei Lingerie weer aanwezig zijn voor een demonstratie in het maken van lingerie en kunt u zich inschrijven voor onze Lingerie Workshop.

Als mooie aanbieding voor deze speciale dag ontvangt u het lingerie-pakket, bij aanvang van de cursus, t.w.v. 25,00 euro gratis. 

Zorg dat u er snel bij bent.

Ook zullen er voorbeelden getoond worden wat er allemaal mogelijk is met de Brother Scan N Cut in combinatie met de leuke kinderstoffen die u bij ons kunt vinden. Er staat een nieuwe workshop op de planning van een babybroekje gecombineerd met een t-shirt met een bijpassende bedrukking in de maten 56, 62 en 68. Het voorbeeld ziet u op onderstaande afbeelding, maar nog leuker is het om dit in het echt te bekijken aankomende vrijdag in onze winkel. Deze workshop zal op een nog te plannen avond plaatsvinden.

Aanbieding september "koffertje voor fournituren"

Bent u ook regelmatig onderweg met uw fournituren dan kunt u bij ons dit prachtige, goed hanteerbare fournituren koffertje bestellen. Het voorbeeld staat bij ons in de winkel te pronken..... Prijs: van € 45,00 voor 39,95 exclusief inhoud

---

Voetenzak voor de baby

Datum: woensdag 9 november 2016

Tijd : 19.00 - 22.30 uur

Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

Workshop voor beginners 

Datum: woensdag 8, 15, 22, 29 maart 2017

(voor oktober/november is er nog één plekje)

Tijd : 19.30 - 22.00 uur

Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

Lingerie workshop

Datum: nader te bepalen bij een volle groep

Tijd : 2 hele zaterdagen  en 1 halve zaterdag

Prijs: € 199,00 inclusief  lingeriepakket t.w.v. € 25,00 bij inschrijving op lappendag

Babybroekje met bijpassend t-shirtje

Datum: nader te bepalen (oktober/november)

Tijd : 19.00 - 22.30 uur

Prijs: € 49,95 inclusief materialen

Mochten er vragen zijn dan staan wij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Graag tot ziens in de Peperstraat bij Ago e Filo, stoffen-fournituren-workshops en kleding op maat.