Nieuwsbrief december 2016

 

zaterdag 24 december open tot 15.00 uur

 

zaterdag 31 december t.m. woensdag 4 januari 2017 zijn wij gesloten 

---

Kerst

Mocht u nog een cadeau zoeken voor de kerst voor de ijverige creatieve onder ons dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn veel leuke artikelen en anders kunt u ook altijd een cadeaubon van Ago e Filo geven. Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond en liefdevol 2017 toe en wij bedanken u graag voor alle lieve woorden, kaartjes, presentjes, maar vooral voor het klant zijn in ons gezellige winkeltje in de Peperstraat. Samen met u gaan wij graag weer het nieuwe jaar in om hier weer veel mooie creaties te mogen maken. Hieronder alvast een kleurimpressie voor de winter 2017/2018.  

---

Workshop

"Hip babybroekje met bijpassend shirtje"

Datum : Woensdag 18 januari 2017

Tijd : 19.00 - 22.00 uur
Prijs: € 45,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u een babybroekje met de keuze uit maat 62, 68, 74. 80 of 86 met bijpassend shirtje. U kunt een keuze maken uit deze setjes, welke op dit moment in de winkel te zien zijn. Het broekje bereiden wij alvast voor en u neemt het patroon over en maakt het broekje af. De helft van de groep wisselt na het maken van het broekje naar Marion met haar Scan N Cut machine, wat u ook echt een keer mee moet maken zo leuk! U werkt niet zelf met deze machine en pers maar u kunt hier zeker een helpende hand zijn. De koffie en thee staat klaar met wat lekkers. Schrijf u snel in want we hebben een beperkt aantal plaatsen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl LET OP! Bij het opgeven graag versie en maat vooraf doorgeven.

---

Workshop voetenzak voor de baby

Datum: woensdag 5 april 2017

Tijd : 19.00 - 22.30 uur
Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

Workshop voor beginners

Datum: woensdag 8, 15, 22 en 29 maart 2017

Tijd : 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.