Nieuwsbrief augustus 2017

---

Vakantiesluiting van 14 t/m 28 augustus. Let op! Zaterdagen tijdens de vakantie open van 10.00 tot 15.00 uur.

Het gaat er toch weer van komen, ook voor ons staat de vakantie voor de deur. Vreemd dat het er op lijkt dat het helemaal geen vakantietijd is. Het is erg druk en wat zijn er veel mensen, maar ook jonge moeders en kinderen die de weg naar de naaimachine hebben gevonden. Workshops zijn druk bezocht en mensen zijn erg enthousiast. De wintercollectie komt dan ook binnen, terwijl wij net van de warme zon zijn afgekoeld. Schrijft u alvast 15 september "lappendag" in de agenda voor een rondje in de gezellige binnenstad van Purmerend. Als u nog op vakantie gaat wensen wij u een hele fijne tijd en zien u graag weer na de vakantie bij Ago e Filo.

---

Voetenzak voor de baby (zeer geschikt voor beginners)

Datum: woensdag 20 september 2017

Tijd : 19.00 - 22.30 uur
Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

Babynestje voor de baby of voor kleine hond of kat (voor gevorderde)

Datum: woensdag 20 september 2017

Tijd : 19.00 - 23.00 uur
Prijs: € 60,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

---

Workshop voor beginners (nog 1 plek) 

Datum: woensdag 4, 11, 18 oktober en 1 november 2017

Tijd : 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.