Lappendag 15 september 2017

Vrijdag 15 september 2017 is het weer Lappendag in Purmerend. Speciaal voor u als lezer van onze nieuwsbrief ontvangt u 10% korting op onze prachtige stoffen inclusief de nieuwe collectie. Na aankoop kunt u uw kassabon voorzien van naam, telefoonnummer en email en u maakt kans op leuke prijzen. Graag tot morgen!

 

---

Voetenzak voor de baby

Datum: woensdag 20 september 2017

Tijd : 19.00 - 23.00 uur

Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

Workshop voor beginners 

Datum: woensdag 7, 14, 21, 28 maart 2018

Tijd : 19.30 - 22.00 uur

Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

Mochten er vragen zijn dan staan wij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Graag tot ziens in de Peperstraat bij Ago e Filo, stoffen-fournituren-workshops en kleding op maat.