Black Friday 24 november 2017

Vrijdag 24 november 2017 is het weer Black Friday . Wij zijn dan ook geopend tot 21.00 uur. Speciaal voor u als abonnee van onze nieuwsbrief ontvangt u 10% korting tussen 10.00 en 15.00 uur, 20% korting tussen 15.00 en 18.00 uur en 40% korting tussen 18.00 en 21.00 uur op onze stoffen met een minimale afname van 50 cm. Graag tot morgen!

---

Kerstmarkt in de Peperstraat

Zaterdag 16 december 2017 is er kerstmarkt in de Peperstraat. Kom gezellig langs en geniet van de gezellige kraampjes. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en creatief 2018 toe.

Let op! Wij zijn gesloten van dinsdag 2 t.m. 6 januari 2018. Dinsdag 9 januari zijn wij weer open.

---

De adventscreatie van Steffi

Wat zijn onze klanten toch creatief. Zo kregen wij van Steffi deze foto van haar adventszakjes die zij voor haar neefje heeft gemaakt. Dank je wel voor dit leuke plaatje welke wij graag met u willen delen. 

---

Prijswinnaars lappendag 2017

Op vrijdag 15 september was er weer een succesvolle lappendag. Wat was het druk in ons winkeltje en wat goed om te zien dat er zoveel mensen achter de naaimachine zitten. Wij willen u dan ook bedanken voor alle mooie complimenten die wij dagelijks mogen ontvangen en de waardering die wij voelen voor de prachtige stoffen en fournituren die wij elke collectie weer met zorg uitzoeken. Zo gaan wij nu weer voor de zomer 2018 inkopen, heerlijk!

Maar nu dan zoals beloof de prijswinnaars van de lappendag 2017:

1e prijs Heidi v.d. Maeden

2e prijs Mw. Stafleu

3e prijs Ali Gras

4e prijs Jasmijn Brouwer

5e prijs Ingrid Tillema

Van harte gefeliciteerd! Uw prijs ligt klaar bij ons in de winkel.

---

Kadotip! Een waardebon van Ago e Filo

---

Workshops 2017/2018  

Onderstaand ziet u de gebruikelijke workshops die wij vast in het programma hebben en welke nog steeds druk bezocht worden. In 2018 komen er nieuwe items bij, dus blijf ons volgen. Mocht u Facebook hebben kunt u ook vrienden worden met Ago e Filo (www.facebook.com/agoefilopurmerend)

---

Babynestje

(ook voor een kleine hond of kat)

Datum: woensdag 24 januari 2018

Tijd : 19.00 - 23.00 uur

Prijs: € 60,00 inclusief materiaal

Tijdens deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende print op katoen. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook heel leuk als kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

---

Voetenzak voor de baby

Datum: woensdag 24 januari 2018

Tijd : 19.00 - 22.00 uur

Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Tijdens deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester). U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook heel leuk als kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

---

Workshop voor beginners 

Datum: woensdag 7, 14, 21, 28 maart 2018 (bijna vol)

Tijd : 19.30 - 22.00 uur

Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

---

Mochten er vragen zijn dan staan wij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Graag tot ziens in de Peperstraat bij Ago e Filo, stoffen-fournituren-workshops en kleding op maat.