Nieuwsbrief augustus 2018

---

Vakantiesluiting van 5 t/m 20 augustus.

Let op! Zaterdagen tijdens de vakantie open van 10.00 tot 15.00 uur.

---

Collectie najaar/winter 2018/2019

Op waarschijnlijk de warmste dag van dit jaar zijn wij al weer druk bezig met de wintercollectie. Op de afbeelding ziet u een jas welke in de Knipmode komt te staan en waar wij de stof van binnen krijgen. De nieuwe patronen van Burda, de bladen B-Trendy en My Image voor het nieuwe seizoen zijn er ook weer. Een fantastisch nieuw item is een tricot die voorzien is van een laag, welke verkleurd als het buiten in de zon komt. In onze etalage op de kinderpop staat deze stof met een zebraprint. Dit is zo bijzonder dus de moeite waard om even te komen kijken. Ook komen de ruiten weer terug in het modebeeld, de bloemen blijven nog steeds in de collectie en het okergeel is niet meer weg te denken. De wintercollectie komt eind augustus binnen en wij kunnen u garanderen dat er wederom een fantastische collectie modestoffen voor u is samengesteld. Schrijft u alvast 14 september "lappendag" in de agenda voor een rondje in de gezellige binnenstad van Purmerend?

---

Kunst in de etalage "Bep van Os"

Ago e Filo doet al jaren mee met kunst in de etalage en mogen u het werk van Bep van Os vanaf 15 september presenteren, wat weer prachtig aansluit op de dierenprints die nog even in het modebeeld blijven. 

---

Workshops Ago e Filo

Onderstaand de u al bekende workshops bij ons in het programma, aangezien deze nog steeds druk bezocht zijn. Hou ons in de gaten, binnenkort nieuwe items op het programma

Voetenzak voor de baby (zeer geschikt voor beginners)

Datum: woensdag 19 september 2018

Tijd : 19.00 - 22.30 uur
Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

---

Babynestje voor de baby of voor kleine hond of kat (voor gevorderde)

Datum: woensdag 19 september 2018

Tijd : 19.00 - 23.00 uur
Prijs: € 60,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

---

Workshop voor beginners (nog 2 plekjes) 

Datum: woensdag 3, 10, 17 en 31 oktober 2018

Tijd : 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

---

Als u nog op vakantie gaat wensen wij u een hele fijne tijd en zien u graag weer na de vakantie bij Ago e Filo.