Ik was de gelukkige...

Afgelopen vrijdag mocht ik op uitnodiging van mijn lieve buurvrouw Merlien mee naar de modeshow van Mart Visser. Ik kan u zeggen dat het een fantastische beleving was. Het was heel bijzonder om te zien dat we met onze prachtige wintercollectie in de tinten zaten van de collectie van Mart Visser. Warme tinten in brique en okergeel maar ook de blauwtinten en drukke prints kwamen voorbij.

Het is weer bijzonder druk in ons winkeltje in de Peperstraat dus kom gerust even binnen en geniet met ons mee van de prachtige collectie. 

Ook zijn we bezig met de voorbereiding van een tassenworkshop welke we met een week of drie op zullen nemen in ons programma. Ook is de lingerieworkshop terug en daarbij kunt u ook een opfrisdag inplannen.

Nieuw is de etui voor de luiers en luierdoekjes, dit is een kleiner project voor de beginners maar zeker ook heel leuk voor de gevorderde onder ons. Het voorbeeld ligt over twee weken in de etalage.

Wilt u zeker zijn van een plekje voor de tassenworkshop welke voor het einde van dit jaar nog zal plaatsvinden laat u dan vrijblijvend op de lijst zetten. Wij ontvangen dit graag per mail of geef u op bij ons in de winkel,

Starters opgelet! Er is nog een plekje vrij voor de woensdagen in oktober. Ook heel leuk om cadeau te geven.

Kortom er is reuring in de Peperstraat!

---

Voetenzak voor de baby

 Datum: woensdag 7 november 2018

Tijd : 19.00 - 22.00 uur
Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in kinderwagen, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg, beide in 100% katoen. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

---

Babynestje voor de baby

Datum : Woensdag 7 november 2018

Tijd : 19.00 - 23.00 uur
Prijs € 60,00 inclusief materialen.

Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. We krijgen eind september weer nieuwe bijpassende dessins binnen. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

 

---

Workshop voor beginners

Datum: woensdag 3, 10, 17 en 31 oktober 2018

Tijd : 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

---

Lingerie workshop

Datum : Zaterdag 6 oktober, 3 en 17 november 2018

Tijd : 6 oktober en 3 november van 9.30-15.00 uur 17 november van 9.30-13.00 uur
Prijs € 199,00 exclusief pakket van € 25,00 / Opfriscursus € 75,00 per dag (6 okt. of 3 nov.)

Bij deze workshop maakt u een BH en twee slips op uw maat. Tijdens de eerste les kunt u een keuze maken uit verschillende lingerie pakketten in prachtige kleuren en prints. Een workshop waarbij u veel technieken leert die u weer toe kunt passen in de zelfmaakmode.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl