Black Friday 23 november 2018

Vrijdag 23 november 2018 is het weer Black Friday . Wij zijn dan ook geopend tot 22.00 uur. Speciaal voor u als abonnee van onze nieuwsbrief ontvangt u 20% korting op onze stoffen. Graag tot morgen!

---

Kerstmarkt in de Peperstraat

Zaterdag 15 december 2018 is er kerstmarkt in de Peperstraat. Kom gezellig langs en geniet van de gezellige kraampjes. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en creatief 2019 toe.

Let op! Wij zijn gesloten van dinsdag 1 t.m. 5 januari 2019. Dinsdag 8 januari zijn wij weer open.

---

Prijswinnaars lappendag 2018

Op vrijdag 14 september was er weer een succesvolle lappendag. Wederom een spectaculaire dag met veel enthousiaste, creatieve klanten. 

Maar nu dan zoals beloof de prijswinnaars van de lappendag 2018:

1e prijs Diana Korzelius

2e prijs Marie 

3e prijs Mw. Ineke Groot

Van harte gefeliciteerd! Uw prijs ligt klaar bij ons in de winkel.

---

Kadotip! Een waardebon van Ago e Filo

---

Workshops 2019  

Onderstaand ziet u de gebruikelijke workshops die wij vast in het programma hebben en welke nog steeds druk bezocht worden. Mocht u Facebook hebben kunt u ook vrienden worden met Ago e Filo (www.facebook.com/agoefilopurmerend)

---

Babynestje

(ook voor een kleine hond of kat)

Datum: woensdag 13 februari 2019

Tijd : 19.00 - 23.00 uur

Prijs: € 60,00 inclusief materiaal

Tijdens deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende print op katoen. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook heel leuk als kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

---

Voetenzak voor de baby

Datum: woensdag  13 februari 2019

Tijd : 19.00 - 23.00 uur

Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Tijdens deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester). U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook heel leuk als kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

---

Workshop voor beginners 

Datum: woensdag 6. 13, 20 en 27 maart 2019

Tijd : 19.30 - 22.00 uur

Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

---

Mochten er vragen zijn dan staan wij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Graag tot ziens in de Peperstraat bij Ago e Filo, stoffen-fournituren-workshops en kleding op maat.