Nieuwsbrief juli 2019

---

Vakantiesluiting van 29 juli t.m.

12 augustus. Let op! Zaterdagen tijdens de vakantie open van 10.00 tot 15.00 uur.

Ook dit afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. Ik vraag me wel eens af hoe dit mogelijk is. Komt het omdat het creatieve leven zo leuk is, zijn het de creatieve mensen die we dagelijks met al hun enthousiasme in de winkel krijgen of gaat het gewoon snel.

Wij gaan er even tussenuit en alvast dromen van wat we allemaal kunnen maken van de nieuwe collectie stoffen welke na de vakantie weer binnen zal komen. Ik kan alvast zeggen dat het weer een feestje gaat worden. Bijzonder om te zien dat de ruit weer terug komt in de wintercollectie 2019/20. Ook zijn de nieuwe patronen van Burda binnen en ligt er weer een boekje voor u klaar.

Als u nog op vakantie gaat wensen wij u een hele fijne tijd en zien u graag weer na de vakantie bij Ago e Filo of op de zaterdagen voor 15.00 uur.

---

Voetenzak voor de baby (zeer geschikt voor beginners)

Datum: woensdag 18 september 2019

Tijd : 19.00 - 22.30 uur
Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

Babynestje voor de baby of voor kleine hond of kat (voor gevorderde)

Datum: woensdag 18 september 2019

Tijd : 19.00 - 23.00 uur
Prijs: € 60,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

---

Workshop voor beginners  

Datum: woensdag 2, 9, 16 en 30 oktober 2019 (deze is vol  laat u op de reserve lijst zetten)

Datum: woensdag 4, 11, 18 en 25 maart 2020

Tijd : 19.30 - 22.00 uur
Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.