Lappendag 13 september 2019

Vrijdag 13 september 2019 is het weer Lappendag in Purmerend. Speciaal voor u als lezer van onze nieuwsbrief ontvangt u 10% korting op onze prachtige stoffen inclusief de nieuwe collectie. Onderstaand alvast een aantal pareltjes uit onze collectie. Na aankoop kunt u uw kassabon voorzien van naam, telefoonnummer en email en u maakt kans op leuke prijzen. Graag tot morgen!

---

Lingerie Armalei "Ingrid Poelman"

tijdens lappendag bij Ago e Filo

van 10.00 tot 12.30 uur aanwezig.

---

 Kunst in de etalage - thema "reizen"

Stichting Kunst en Crearoute heeft ook dit jaar een etalageroute georganiseerd om alvast warm te lopen voor de Kunstroute die in het weekend van 5 en 6 oktober zal plaatsvinden. 

Er zijn dit jaar maar liefst 30 etalages ingericht met beelden, schilderijen, sieraden, keramiek en vele andere kunstvormen. De winkeliers die hun etalage beschikbaar hebben gesteld bevinden zich aan de Kaasmarkt, Peperstraat, Dubbele Buurt, Breedstraat en Zuidersteeg.
Het thema dit jaar is ‘reizen’. En iedere kunstenaar heeft voor de etalageroute een werk gemaakt die past in dit thema.

In onze etalage is het prachtige schilderij te bewonderen van Tineke van der Struik welke wij combineren met het beeldschone bomberjack, gemaakt van onze stof door één van onze kunstzinnige klanten. De voering van het jasje is gemaakt van stof waar ook weer de luchtballon in terug komt.

De kunstwerken zijn te zien van 14 september tot 4 oktober 2019.

14 september om 11:00 uur zal de Directeur van het Purmerends Museum
de heer Moncef Beekhof bij Koopman Optiek Kaasmarkt 1 de opening verrichten.

De kunstenaars zullen aanwezig zijn om hun werken toe te lichten, u bent van harte uitgenodigd om deze tocht met hen mee te lopen!

---

Voetenzak voor de baby

(laatste voor 2019)

Datum: woensdag 18 september 2019

Tijd : 19.00 - 23.00 uur

Prijs: € 39,00 inclusief materialen

Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in de kinderwagen of box, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een voering van borg in de winter kwaliteit (80% katoen/20% polyester). U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

---

Babynestje voor de kleine schat

(laatste voor 2019)

Datum: woensdag 18 september 2019

Tijd : 19.00 - 23.00 uur

Prijs € 60,00 inclusief materialen.

Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. U kunt dit nestje ook naar wens bij ons laten maken. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl

---

Workshop voor beginners 

Datum: Woensdag 4, 11, 18 en 25 maart 2020

Tijd : 19.30 - 22.00 uur

Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijd : 19.30 - 22.00 uur

Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl.

Mochten er vragen zijn dan staan wij altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Graag tot ziens in de Peperstraat bij Ago e Filo, stoffen-fournituren-workshops en kleding op maat.