Nieuwsbrief december 2020

---

Laat deze glimlach even genoeg zijn tot we elkaar weer kunnen zien "Fijne Kerst".

Liefs Sandra

Geen kerstsluiting maar een lockdown tot hopelijk 18 januari 2021. Bestelling kunt u plaatsen op info@ago-e-filo.nl Wij nemen de bestellingen zo spoedig mogelijk in behandeling en houden u op de hoogte betreffende de levering.

---

Collectie zomer 2021

We kunnen in ieder geval zeggen dat we een kleurrijke zomer in de stoffen krijgen. Er is dit keer door alle omstandigheden veel tijd geweest om mooie dessins te maken. Stoffen worden duurzamer en de productie zal steeds meer binnen Europa plaats vinden. Dit is nodig om de economie weer goed te krijgen. Ook wij zijn bezig met duurzaamheid en zien dat onze leverancier steeds meer met recycling bezig zijn in de vezels die er gebruikt worden voor onze stoffen. De kleine winkels zoals Ago e Filo er één van is hebben u nodig om het weer door te geven aan de mensen om ons heen en te laten zien hoe leuk de zelfmaakmode is. Wij kijken uit naar januari om weer te gaan bouwen aan een "samen" met heel veel creativiteit. Kunnen we weer op u rekenen?

---

Workshops Ago e Filo

Voorlopig plannen we even geen workshops aangezien onze gezondheid boven alles gaat. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn laten wij dat weten via de nieuwsbrief. Wel zijn wij in deze periode bezig met het bedenken van nieuwe, gezellige workshops voor als we straks weer samen kunnen zijn. 

---

Wij wensen u fijne kerstdagen en zien graag uw bestellingen per mail tegemoet en anders tot januari weer bij Ago e Filo.