• Workshops

 • Bij Ago e Filo geven we ook workshops. In een groep van maximaal 8 personen kunt u deelnemen aan onze speciale workshops. In de workshops maken we een kledingstuk, iets voor het interieur of andere items. Ook komen alle technieken voorbij. Een workshop bij Ago e Filo is leuk, creatief, gezellig en leerzaam. Alle materialen, benodigd voor de workshops, zijn verkrijgbaar bij Ago e Filo. De workshops worden gehouden in onze workshopruimte boven de winkel. Het opgeven voor de workshops kan in de winkel of via het inschrijfformulier op deze site.

  Hieronder vindt u een overzicht van de komende workshops.

 • Workshop voor beginners

  Wegens het coronavirus uitgesteld tot nadere order

  Tijd : 19.30 - 22.00 uur
  Prijs: € 150,00 voor 4 avonden inclusief materialen

   

   Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via het inschrijfformulier.

 • Workshop "Voetenzak kinderwagen" geschikt voor beginner

  Datum : uitgesteld (zelfmaakpakket € 27,50) 
  Tijd : 19.00 - 22.30 uur
  Prijs € 50,00 inclusief materialen.

  Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in kinderwagen, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een mooie zachte voering. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma en zeer geschikt voor beginners. Ook een heel leuk kraamcadeau! Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via het inschrijfformulier.

 • Workshop "Babynestje"

 • Datum : uitgesteld (wel mogelijk om het nestje bij ons te laten maken)
  Tijd : 19.00 - 23.00 uur
  Prijs € 90,00 inclusief materialen.

  Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. U kunt dit nestje ook naar wens bij ons laten maken. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

  Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

 • Share Button