• Workshops

 • Bij Ago e Filo geven we ook workshops. In een groep van maximaal 6 personen kunt u deelnemen aan onze speciale workshops. In de workshops maken we een kledingstuk, iets voor het interieur of andere items. Ook komen alle technieken voorbij. Een workshop bij Ago e Filo is leuk, creatief, gezellig en leerzaam. Alle materialen, benodigd voor de workshops, zijn verkrijgbaar bij Ago e Filo. De workshops worden gehouden in onze workshopruimte boven de winkel. Het opgeven voor de workshops kan in de winkel of via het inschrijfformulier op deze site.

  Hieronder vindt u een overzicht van de komende workshops.

 • Workshop voor beginners

  Woensdag 3, 10, 17 en 31 oktober 2018
  Tijd : 19.30 - 22.00 uur
  Prijs: € 95,00 voor 4 avonden inclusief materialen

   Tijdens deze workshop voor echte beginners komen de technieken, denk aan verschillende naden, rimpelen, rits inzetten, etc. aan bod. Vervolgens maken we een ontwerp voor een kussen waarin we de technieken weer toepassen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via het inschrijfformulier.

 • Baby Workshop "Voetenzak kinderwagen"

  Datum : Woensdag 7 november 2018
  Tijd : 19.00 - 22.00 uur
  Prijs € 39,00 inclusief materialen.

  Bij deze workshop maakt u de populaire voetenzak voor in kinderwagen, welke zeker niet mag ontbreken voor uw kindje. Deze voetenzak maakt u van wafelstof met een mooie zachte voering. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma en zeer geschikt voor beginners. Ook een heel leuk kraamcadeau! Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via het inschrijfformulier.

 • Workshop "Babynestje"

 • Datum : Woensdag 7 november 2018
  Tijd : 19.00 - 23.00 uur
  Prijs € 60,00 inclusief materialen.

  Bij deze workshop maakt u het populaire babynestje voor de kleine spruit. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. U kunt dit nestje ook naar wens bij ons laten maken. Voorbeelden kunt u bekijken op onze site. Ook een heel leuk kraamcadeau!

  Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

 • Workshop "Luiermapje met naam van de kleine spruit"

  Datum : Woensdag 7 november 2018
  Tijd : 19.00 - 22.00 uur
  Prijs € 20,00 inclusief materialen.

  Bij deze workshop maakt u een omslag voor uw luiers en de luierdoekjes. Dit maakt u van wafelstof met een leuke bijpassende katoenen print. U maakt uw kleurkeuze vooraf in de winkel, zodat u gelijk kunt starten op deze avond. Indien u dat leuk vindt dan borduren wij de naam van de kleine er op. Zo maakt u het heel persoonlijk! Een workshop om gezellig samen te volgen met een vriend of vriendin of met de aanstaande oma. Ee voorbeeld kunt u volgende week in de winkel komen bekijken. Ook een heel leuk kraamcadeau!

  Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

 • Workshop "Lingerie" 3 dagen of opfriscursus van 1 dag

  Datum : Zaterdag 3 en 17 november en 8 december 2018
  Tijd : 3 november en 17 november van 9.30-15.00 uur en 8 december van 9.30-13.00 uur
  Prijs € 199,00 exclusief pakket van € 25,00 / Opfriscursus € 75,00 per dag (3 of 17 november)

  Bij deze workshop maakt u een BH en twee slips op uw maat. Tijdens de eerste les kunt u een keuze maken uit verschillende lingerie pakketten in prachtige kleuren en prints. Een workshop waarbij u veel technieken leert die u weer toe kunt passen in de zelfmaakmode.

  Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meedoen met de workshop, dan kunt u uzelf inschrijven via onze website www.ago-e-filo.nl 

 • Share Button